Ознака: економски мерки
Економија

Петкова: Економските мерки се задоцнети но ВМРО ДПМНЕ ќе подржи секаква помош која што е за доброто на граѓаните

пред 3 години
Економија

СДСМ: Продолжува помошта кон работниците и компаниите

пред 3 години
Економија

Петтиот пакет економски мерки се придвижува низ парламентот

пред 3 години
Економија

Чекајќи државна помош не зеле плата – околу 7.000 граѓани во февруари останале без приход

пред 3 години
Економија

ССК: Неповратна финансиска помош за спас на туризмот и угостителството

пред 3 години
Економија

СДСМ: Сите антикризни мерки даваат резултати

пред 3 години
Економија

СДСМ: Продолжува поддршка на домашната економија

пред 3 години
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: И петтиот пакет на мерки е неразвоен и крпи дупки

пред 3 години
Македонија

Податоците се ажурираат: Граѓаните не можат да проверат дали добиле финансиска помош од Владата

пред 3 години
Економија

Владата во ниту еден од четирите сета мерки не ги опфати лицата со посебни потреби и родителите на деца со попреченост

пред 4 години
Економија

Димитриеска Кочоска: Третиот пакет на мерки се реализираше само 13%, затоа им е потребен четврти пакет

пред 4 години
Економија

Четвртиот пакет мерки е обид за дефокусирање – мафијата побогата, народот посиромашен, рече Мицкоски

пред 4 години
Економија

Картички со 6.000 денари за пензионерите, ранливите категории граѓани и студентите, вкупно 280.000 луѓе

пред 4 години
Економија

(ВО ЖИВО) Заев го презентира четвртиот пакет економски мерки

пред 4 години
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Meрките на Владата се предизборен поткуп

пред 4 години
Македонија

Мицкоски: Овој пакет на Владата нема споредба со она што го нудат државите од регионот

пред 4 години
Економија

Мицкоски: Помошта на Владата е недоволна и смешна, се губат 110 милиони евра, а Владата дава само 5

пред 4 години
Владата со прв сет економски мерки за ублажување на последиците од коронавирусот

Се воведуваат бескаматни кредити, субвенции за придонеси, работа во 4 смени

пред 4 години