Ознака: Џорџ Сорос
Свет

Сорос ќе инвестира една милијарда евра против „постоечките и идните диктатори“

пред 1 ден
„стоп сорос“ пред европскиот суд на правдата

Европската комисија ја тужи Унгарија заради законот за азиланти

пред 6 мес.
КРЕНА БУРА СО СВОИТЕ СТАВОВИ

Сорос: Грција никогаш нема да може да го врати долгот, за тоа е крива Германија

пред 11 месец
Поддршка од милијардерот

Заев се сретна со Сорос

пред 1 година
УНГАРСКАТА ВЛАДЕЈАЧКА КОАЛИЦИЈА ОБЕЛОДЕНУВА

Сорос на тајни средби во Брисел го внел планот за населување мигранти низ Европа

пред 1 година
МИЛИЈАРДЕРОТ ОБВИНЕТ ЗА ВМЕШАНОСТ ВО ВНАТРЕШНИТЕ РАБОТИ

Ердоган: Славниот унгарски Евреин милијардите ги троши за делење на нациите

пред 1 година
По притисокот од унгарските власти

Сорос својот Универзитет од Будимпешта го сели во Виена

пред 1 година
МИЛИЈАРДЕРОТ ФИНАНСИРАЛ МАКЕДОНСКИ НАЦИОНАЛИЗАМ?!

Груевски и Сорос излегоа заедно од медиумскиот плакар на Атина

пред 1 година
по воведувањето нови закони во образованието

Унгарската влада нема да прави отстапка за Соросовиот универзитет

пред 1 година
ВЕСТ КОЈА НЕ Е ДЕМАНТИРАНА

Сорос го подмачкал Преспанскиот со 50 милиони евра

пред 1 година