Ознака: Димитар Ковачевски
Македонија

Ковачевски: Законот за амнестија не е правен за личности

пред 16 часа
Македонија

Заев дојде на гости во СДСМ (ФОТО)

пред 5 дена
Македонија

Ковачевски: Имаме единствена можност за брзо зачленување во ЕУ, да се обединиме околу заедничката цел

пред 4 недели
Македонија

Ковачевски бара случајот Онкологија да не се политизира

пред 4 недели
Македонија

Ковачевски за случајот „Онкологија“: Тоа се грозни наводи кои не смеат да се случуваат

пред 1 месец
Македонија

Koвачевски потврди дека ќе се крши Деловникот во Собранието за уставните измени

пред 1 месец
Македонија

Таче, а ти ги праша ли студентите зошто студираат и работат како келнери во Словенија?

пред 1 месец
Македонија

Малиот Таче седи и плаче…

пред 1 месец
Македонија

Се однесува како да има уставно мнозинство: Таче продолжува да лаже како по лидерската средба!

пред 1 месец
Македонија

Денеска Таче ќе се види со Курти, ќе го праша ли за знамето на Голема Албанија?

пред 1 месец
Македонија

„Това предложение не е френско“: Францускиот предлог според Таче е македонски

пред 2 мес.
Став на ВМРО-ДПМНЕ

Koвачевски требаше да бара консензус кога народот протестираше против условите на Бугарија

пред 2 мес.
Македонија

Ковачевски: Нема да има нови услови од Бугарија, но струвањата се оправдани

пред 2 мес.
Македонија

Бугарија го присвои Илинден, Ковачевски ни збор да каже

пред 2 мес.
Македонија

Koвачевски немаше храброст да го осуди дивеењето на бугарските хулигани

пред 2 мес.
Македонија

Koвачевски: Уставните измени не го загрозуваат ниту едно идентитетско прашање, затоа граѓаните нема за што да бидат загрижени

пред 2 мес.
Македонија

Ковачевски го виде Бајден (ФОТО)

пред 3 мес.
Македонија

Мицкоски за оценската мисија на ЕУ: Ковачевски призна дека е неспособен и дека за ништо не го бива да сработи, освен да мисли за оарцели за фотоволтаици

пред 3 мес.
Македонија

Ковачевски: Уставните измени ќе бидат поднесени во Собранието во текот на наредните две недели

пред 3 мес.
став на вмро-дпмне

Зошто Ковачевски молчи за криминалите на Али Ахмети и ДУИ?

пред 3 мес.