Поранешниот премиер Димитар Ковачевски им се закани на новинарите и медиумите дека „ќе квицкаат по подруми“. Таче бил незадоволен од прилогот на Телма за студенскиот оброк и веќе ги обвини дека фатиле страна за ВМРО-ДПМНЕ.

На ова денеска реагираше Миле Левков од ВМРО-ДПМНЕ и бара реакција од делегацијата на ЕУ за заканите од страна на лидерот на СДСМ.

А еве што им порача на новинарите – пак ќе квицкате по подруми!