Македонија во сабота ја пречекува Италија. Голема репрезентација која сигурно ќе го наполни „Градскиот стадион“. На три дена пред мечот состојбата пред и на стадионот е катастрофална.Нечистотија, ѓубре на сите страни.

Ништо подобро не е ни пред арената.Од северниот дел каде што влегуваат вип гостите и медиумите прозорците како последен пат да се измиени кога во Скопје се играше Супер купот пред шест години.

Погледнете и уверетете се сами.