Ознака: Градски стадион
Спорт

„Градски“ пак се затвора: Tревата треба да зацврсти

пред 2 недели
Спорт

Тревата на „Градски“ заличи (ФОТО)

пред 3 недели
Спорт

Како на „Алијанц арена: Хибридна трева-терен од иднината ќе се поставува на „Градски“ (ВИДЕО)

пред 2 мес.
Спорт

Паразитот на „Градски“ е новиот кабел

пред 3 мес.
Свет

Прозорците на „Градски“ не виделе вода од Супер купот (ФОТО)

пред 3 мес.
Спорт

Власта не знае ни да го сочува стадионот: Уништен теренот на „Градски“ (ФОТО)

пред 4 мес.
Спорт

Градскиот стадион буквално се распаѓа (ФОТО)

пред 5 мес.
Спорт

Стадионот се распаѓа: Власта не е способна ни да го одржува „Градски“ (ФОТО)

пред 1 година
Спорт

„Пријателите“ на Македонија, Бугарија и Грција сакаат заедно да организираат ЕП на „никакви“стадиони, Скопје изоставено

пред 2 години
Спорт

„Градски“ е ораница: Дали на ваков терен ќе ја пречекаме Германија? (ФОТО)

пред 2 години