Неодамна откриени се фотографии од нацистичкиот лидер во периодот кога полека ја освојувал власта во Германија. За некои од тие слики мислел дека се под неговото достоинство и на секаков начин се обидувал да ги забрани, како онаа во која е во бермуди.

Но, целиот албум од Фирерот се пронајдени во една куќа за време на бомбардирањето на советските сили и сега се достапни.

Погледнете ги.