Немања Гудељ, фудбалерот на Севиља реши да го промени имиџот.Тој ја скрати косата која беше негов заштитен знак. Новата фризура ја бендиса вереницата на Немања Анастасија Ражнатовиќ која веднаш направи едно љубовно селфи на Инстаграм.

Што мислите за новата фризура.