Една од најпознатите сопруги на фудбалерите реши да ги збудали мажите. Се работи за Ванда Нара, сопругата на Икарди. Таа е позната по своите провокативни фотографии, се рабира полугола.

Така е и овојпат. Нара ги покажа раскошните гради и само кусо напиша: Добра ноќ.

 

Доволно за мажите да останат без сон