Светските медиуми пишуваат дека албанската пејачка Рита Ора е главен виновник за прекинот на врска на тенисерот Ник Киргиос и Киара Пасари.

Киара тврди дека минала тежок емоционален период со Ник и како капак на се и дошле форографиите во кои Ник е во кревет со една девојка. Таа вели дека не е на тие фотографиите со Ник и оти можно е тоа да е пејачката Ора.