Нашиот капитен Горан Пандев се наоѓа на опаковката на сликичките на официјалниот албум на Панини за Европското првенство во јуни.

Ова е голема чест за Пандев и италијанскиот производител одлучи токму него да го стави. Ова е издание за Велика Британија, но нема да биде изненнадување ако Пандев биде и на изданието наменето за нашиот пазар.