Душко Тошиќ реши парите да ги инвестира во недвижнини.Иако поседува куќа на Дедиње тој неодмана купи и лукзузен стан. За него издвои 1820 евра по квадрат и го чини повеќе од 200.000 евра.

Станот има 220 квадрати, пет соби, голема тераса, двор и две паркинг места.

Станот има сопствен лифт и теретана а месечните трошоци за одржување и обезбедување се повеќе од 200 евра.

Се има се може, што би рекле на Балканот.