Навивачите на Реал Мадрид навистина можат да бидат привилегирани. Тие не треба да се грижат дали ќе пропуштат дел од натпреварот додека се во тоалет. Над писоарите на стадионот „Сантијаго Бернабе“ се поставени монитори на кои во живо се следи мечот.

Секоја чест, можеме да замислиме што ќе се случи доколку ова биде направено на нашите стадиони.