Управата на Вардар пушти уште 200 дополнителни влезници за натпреварот против Барселона од ракометната Лига на шампиони што се игра на 11 ноември во Скопје. Влезниците ќе бидат за стоење, по цена од 150 денари.

Претходно беа пуштени уште 500 дополнителни влезници кои експресно беа распродадени.