Роналдо и Нејмар се големи противници на теренот. Во дресот на Реал Мадрид и Барселона имаа безброј дуели во шпанското првенство. Двајата знаат да биде пргави, со остри стартови и со по некој вулгарен збор.

Сега тие и се испробаа и во рингот за потребите на една реклама. Кога тоа би било вистинска борба Нејмар сигурно би го извлекол подебелиот крај бидејќи понизок 12, а полесен 18 килограми од Кристијано.