На социјалните мрежи беше објавено видео од ракометниот натпревар од ракометниот натпревар помеѓу Прилеп и Охрид. Во еден момент на трибините избила тепачка помеѓу полицијата и навивачите од Охрид кои неколкумина „Рибари“ се повредени.

Погледнете