По спектаклот Македонија – Англија, на кој нашите момци одиграа 1:1, повторно се затвара Националната Арена „Тодор Проески“ во Скопје, пренесува СпортСпорт.

Како што пишува медиумот, целта е да се сочува новиот тревник кој беше платен од страна на Фудбалската федерација на Македонија, со оглед на тоа дека беше поставен и ќе му треба време да се зацврсти, па така сега засега нема шанси, барем до март, да се играат натпревари на него.