Судир помеѓу полицијата и навивачите во Мелбурн. Српските фанови на Ноле со жив штит го бранат да не биде повторно упасен.

policija, Novak Đoković, Melburn
policija, Novak Đoković, Melburn
policija, Novak Đoković, Melburn
Тие извикуваат Ноле Ноле додека неговите адвокати влегуваа во канцеларијата каде што се наоѓа.
novak
FOTO: PRITNSCREEN
novak