Ерко Јун е еден од најпознатите ММА борци.Тој поседува неверојатна сила и тоа го покажа на дело.Додека борбите се на пауза поради короната Ерко кондицијата ја одржува со влечење автомобили.

И тоа не го прави со раце туку со заби. Автомобили тешки и по еден тон се помрднуваат од снагата на Ерко.

Секоја чест, на противниците во рингот нема да им биде лесно.