Навивачите на Шкендија на својата Фејсбук страница ја повикува албанската дијаспора да се попише.„Балистите“ го споделуваат и линкот каде иселелниците може да се попишат.

Затоа што сме премногу, знаеме. Но, за другите да веруваат, мораме да ви кажеме.
Значи, сонародници кои живеат во странство, ве молиме споделете 10 минути од вашето време за да се регистрирате-стои во објавата.