Австралискиот тенисер Ник Киргијос е познат по својот бурен љубовен живот. Тој официјално е во врска со канадската тенисерка Ежени Бушар но сака да „шара“ и настрана.

Таа секогаш го следи на турнирите бидејќи таа во последно време повеќе мисли на поставување слики на социјалните мрежи отколку на кариерата.

На Ник му се нафрлува сестрата на Ежени, Беатрис која со него оди на забави и изгледаат многу блиски.

Очигледно е дека на Ник не му е лесно