Српската полиција пронајде уште една викендица на Велимир Беливук. Покрај онаа во Ритопек, тој имал уште една куќа и тоа на планината Рудник кај Горњи Милановац. Во неа Веља и Марко Миљковиќ ги доведувале жртвите и ги мачеле.

На ѕидовите пронајдена е крва и допрва ќе се вештачи дали таа им припаѓа на тие што се водат како исчечнати а биле во контакт со овие двајца криминалци.

Крв имало и во спалната соба и во кујната и најверојатно таму жртвите биле мачени.