Иако за нас од Балканот влезот во Грција поради короната е забранет, преку социјалните мрежи можеме да дознаеме што се случува. Една од најубавите улици во Солун која по морето води до Белата кула доби нов лик.

Леофорис Никис има една лента помалку за возила но велосипедистите добија своја патека. Прошетките веднаш до морето пак се оставени за пешаците. Секоја чест.