Koста Кецмановиќ редовно ги малтретира вработените на клиниката со луди барања, а меѓу најновите е и барањето за фризер.

Тој, како и другите пациенти, се шиша кај клинички фризер, но навикнат е на најскапите фризерки, кои му ги исполнуваат сите желби, па на лекарите им рекол:

„Дајте ми друг фризер, овој е хаос.Косата ми е страшна.