Мајката на масовниот убиец Коста Кецмановиќ пред неколку дена дошла да го посети.Но, неочекувано тој не сакал да ја види.

Кога лекарите му кажале дека мајка му дошла да го посети, тој бесно почнал да се буни и да вели дека не сака да ја види. Дури не не сакал ни да го прифати пакетот што таа му го донела.

Додека мајката  чекала во ходникот слушнала викање, а потоа и кажале вработените
дека нејзиниот син ја одбил посетата, па таа се свртела и отишла дома без да каже збор.