Ознака: коста кецмановиќ
Регион

Коста падна во депресија

пред 2 недели
Регион

Класната на Коста: Масакрот ги одбележа нашите животи засекогаш

пред 2 мес.
Регион

Оваа песна го инспирирала Коста да направи масакр во училиште

пред 2 мес.
Регион

Фотографија од Коста Кецмановиќ на училиште (ФОТО)

пред 3 мес.
Регион

Коста сака свештеник за да му се исповеда

пред 3 мес.
Регион

Мајката на Коста разочарана што синот и го сврти грбот

пред 3 мес.
Регион

„Рибникар“ проколнато училиште: Таткото на детето кај кое е пронајден нож го вештачел телефонот на Коста

пред 3 мес.
Регион

Koста сакал да ги гледа како страдаат родителите на убиените соученици како и мајка му

пред 4 мес.
Регион

Koста во болницата бара чиста постелнина и анатомска перница

пред 4 мес.
Регион

Koста сака да стави пирс и ја да смени фризурата

пред 4 мес.
Регион

Коста се спрема да оди на скијање во странство

пред 5 мес.
Регион

И сестрата на Коста пукала со пиштол (ФОТО)

пред 6 мес.
Регион

Луда фамилија: Сестрата на Коста ги труела другарките со „доместос“

пред 6 мес.
Регион

Kрстови, скелети, чудовишта: Вака изгледа тетратката на Коста

пред 7 мес.
Регион

Koста и се закани на мајката: Aко излезам ти си следната!

пред 7 мес.
Регион

Ова дете е навистина болно: Коста ја искористил улошката од мајката за да најдат нејзина ДНК

пред 7 мес.
Регион

Kaко ДНК од мајката на Коста се нашла на чаурите што ги испукал нејзиниот син?

пред 8 мес.
Регион

Oбвинение и за таткото и за мајката на Коста

пред 8 мес.
Регион

Koста сака да оди на натпревари за ученици

пред 8 мес.
Регион

Се уште нема обвинение за таткото на Коста Кецмановиќ

пред 8 мес.