Стефан Ѓукиќ кој има македонски пасош во мај 2020 година во Киев, Украина се обиде да го убие водачот на Кавачкиот клан Радоје Звицер.Тој преживеа благодарение на сопругата Тамара која пукаше на атентаторите.

Погледнете го тој момент