Ознака: Радоје Звицер
Регион

И тој се вика Радоје: Братучедот на Звицер е главен ликвидатор

пред 5 дена
Регион

Ако некогаш го фатат Звицер ќе лежи само 2,5 години затвор

пред 2 недели
Регион

Кавачкиот клан парите од дрогата ги пренесувале во саксии со лалиња

пред 2 мес.
Регион

Водачот на Кавачкиот клан Звицер лично ја нарачал ликвидацијата на лидерот на Шкаљарците Вукотиќ

пред 2 мес.
Регион

Распишана потерница за Звицер

пред 2 мес.
Регион

Украинскиот шпион кој сакаше да влезе во Македонија соработувал со Звицер и Ѓукановиќ

пред 3 мес.
Регион

Наградата за ликвидација на Звицер била четири милиони евра

пред 4 мес.
Регион

Купувале станови и злато: Звицер и неговиот шеф од Холандија испрале 20 милиони евра од кокаин

пред 4 мес.
Регион

Се бара со потерница: Oва е вистинскиот газда на Звицер (ФОТО)

пред 4 мес.
Регион

Звицер станал Александар Зец со лажен пасош

пред 5 мес.
Регион

„Шкаљарците“ со македонски пасош биле убиени по нарачка на Звицер и Шариќ

пред 5 мес.
Регион

Запленетета дрога на Зеленортските острови е на Звицер?

пред 6 мес.
Регион

„Maкедонецот“ Звицер од Мексико го контролира бизнисот со кокаин на Балканот

пред 7 мес.
Регион

Звицер и албанската мафија во борба за кокаинот од Јужна Америка на Балканот

пред 8 мес.
Регион

Звицер имал своја „полиција“ и куќа закопана во планинa

пред 8 мес.
Македонија

Списокот е долг: Покрај Звицер, „Македонци“ станаа и Вукотиќ, Пекер, и водачот на италијанската мафија Ндрангета

пред 8 мес.
Македонија

Звицер јадел човечки кебапи со сенф и многу кромид

пред 8 мес.
Регион

Еве кој е Звицер: Има неколку пасоши меѓу кои и македонски, никој не знае каде се крие

пред 8 мес.
Македонија

Најголемиот непријател на Звицер е Вучиќ бидејќи му го прекина конфорот

пред 8 мес.
Регион

Спречен атентат: Звицер планирал во февруари да го ликвидира Вучиќ

пред 8 мес.