Грција ги отвори границите и првите туристи веќе заминаа.Морето е се уште ладно и не е за капење па на посетителите им остануваа да уживаат во морскиот воздух и грчката храна.Па така цените во Неа Врасна, кое е популарно летуввалиште на Македонците изгледаат вака.

Гиро-2 евра

Пиво во лименка 1 евро

Грчки кекс со какао 1,5

Газиран сок 2 евра

Чоколадо од 80 центи