Ознака: Грција
Регион

Границите на Грција остануваат затворени за Македонците најмалку до октомври?

пред 6 дена
Регион

Oстануваме црна дупка: Нема одење во Грција ниту во септември

пред 3 недели
Регион

Да не ни е криво што не одиме на одмор: Kороната во Грција сериозно се зголемува

пред 1 месец
Регион

Членките на НАТО Грција и Турција на раб на војна

пред 2 мес.
Регион

Корона во Грција најмногу донеле Срби и Бугари

пред 2 мес.
Регион

Затворањето на границите даде резултат: Во Грција само 24 новозаболени од корона

пред 2 мес.
Регион

Грците заболените од корона ги сместуваат во хотел со пет ѕвездички

пред 2 мес.
Регион

Ова се правилата за туристите во Грција: Дезинфекција на рацете, носење маска, плаќање со картици

пред 3 мес.
Економија

Вкупно 948.000 македонски државјани лани во Грција потрошиле 114 милиони евра

пред 3 мес.
Регион

Како е во Паралија: Плажите пусти, гиро 3 евра, газдите на апартмани им мерат темпаратура на гостите

пред 3 мес.
Регион

Како ќе биде по први јули: Ако сте позтивни на тестот на корона во Грција одите во строг државен карантин

пред 3 мес.
Регион

Ако ве фатат на грчка граница дека имате корона, одите во државен карантин во хотел

пред 3 мес.
Регион

Иако и двете се во НАТО: Грција и се закани на Турција

пред 4 мес.
немало забрана

И тие од Липково и Арачиново ќе можат да одат на плажа во Грција

пред 4 мес.
Регион

Ако си од Тетово, Чаир и Бутел не можеш во Грција

пред 4 мес.
Регион

Со пријателите не можете во исто возило: Во Грција само по двајца во автомобил

пред 4 мес.
Регион

Од први јули можеме на летување во Грција

пред 4 мес.
Регион

На капење во Грција со корона тест не постар од неколку дена

пред 5 мес.
Регион

Токму пред почетокот на сезоната: Короната во Грција стивнува

пред 5 мес.
Регион

Во Грција на одмор ќе можеме да одиме од средината на јуни

пред 5 мес.