Протестите во Софија се интензивираат.Бугагарските граѓани секојдневно се на улиците и бараат премиерот Бојко Борисов да си замине. На вчерашните протести беше забележана несекојдневна глетка кога граѓаните со сено маваа по полицијајците.

Погледнете