21.11.2018 / 13:28

Унгарскиот министер за правда: Груевски не може да биде испорачан, откако доби азил

Унгарската Влада ја исклучува можноста за екстрадиција на поранешниот македонски премиер Никола Груевски во Македонија.

Најнови видеа