06.11.2018 / 19:03

Силве и Тони на мотор го гушкаат светот

Брачниот пар Силве и Тони пред четири месеци од Македонија ја започнаа својата мотоциклистичка мисија наречена „Гушни го светот“. Досега со својот мотор поминале низ 12 држави возејќи повеќе од 25.000 километри.

За идејата Митрева вели потребна е лубов, а најдобар симбол за тоа е прегратката. Нејзиниот сопруг, кој инаку е долгогодишен љубител на мотори, ја пренел својата пасија на Силвана, за денес тие да се обидат да бидат првиот македонски пар што направил ваков подвиг.

Пресинг ТВ ги лоцираше во Малезија.

Најнови видеа