08.10.2018 / 19:00

Побрзо ја местат, отколку што изговарат рубикова коцка

Уште само 17 слободни места за првиот натпревар во Македонија…бидете дел од историјата. Вака гласи фејсбук постот на новоформираната Македонска кјубик асоцијација. Нејзините членови, вљубеници во магичната коцка, со ентузијазам го најавуваат првиот натпревар во местење на рубикова коцка во Македонија.

 

 

 

Најнови видеа