05.05.2019 / 19:01

Мицкоски набљудувач на избирачко место во Кондово (ВИДЕО)

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски лично го набљудуваше изборниот процес на избирачко место во Кондово.

Најнови видеа