01.01.2019 / 12:30

Кои се вашите очекувања во Новата 2019?

Очекувања од Новата Година.  ПресингТВ ги праша граѓаните што очекуваат на личен и општествен план во 2019. Здравје, среќа, влез во НАТО и ЕУ и повеќе пари сакаат граѓаните за себе.

Најнови видеа