10.02.2019 / 12:00

Гугучевска: Граѓаните може да имаат доверба во Избирачкиот список

Портпаролот на Државната изборна комисија, Љупка Гугучевска во разговор за Пресинг ТВ уверува дека граѓаните ќе можат да имаат доверба во Избирачкиот список за претседателските избори бидејќи тој се ажурира на дневна основа, а увид во него ќе имаат и граѓаните и партиите.

Најнови видеа