28.11.2018 / 16:20

Азески: Приоритет економијата, без оглед на политичките борби

Претставниците на Стопанската комора на Македонија денеска беа домаќини на тимот на ВМРО-ДПМНЕ предводен од претседателот Христијан Мицковски. На средбата било разговарано за најзначајните точки од програмата на стопанската комора, особено во делот на поддршката на извозните активности и индустријата.

Најнови видеа