01.01.2019 / 14:45

Амди Бајрам: Кој е на власт јас сум со вас (ВИДЕО)

Пратеникот Амди Бајрам во Новата година очекува пратениците да ја изгласаат Република Северна Македонија. Тој лично не планира повторно да го смени дресот, и како што вели „кој е на власт јас сум со вас“.

 

Најнови видеа