Заменик-директор во Агенцијата за млади и спортз, Измит Нура, кој е функционерот на ДУИ, се пофали дека гласал на предвремените избори на Косово.

Нура кој има директорска позиција во Македонија и добива пари од македонските даночни обврзници јасвно истакна дека гласа во туѓа држава и како граѓанин на Косово го остварил своето граѓанско право.