Ознака: косово
Македонија

Милан Стефановски за станувањето на Косово во придружна членка на НАТО : Јасно е дека не постои повеќе меѓународно право туку сила на меѓународната заедница

пред 2 дена
Регион

Вучиќ: Да зависеше членството на Косово во Советот на Европа од Македонија тоа ќе беше решено со еден телефонски повик

пред 5 дена
Македонија

Koсово викендов станува придружна членка на НАТО

пред 1 нед.
Регион

Косовизација на Грција

пред 2 недели
Регион

На Косово веќе нема плаќање со динари

пред 2 недели
Македонија

Дарко Каевски од СДСМ гласаше Косово да стане членка на Советот на Европа

пред 1 месец
Македонија

Дипломатијата киднапирана од ДУИ: Османи е против наши работници во Србија, а ќе поддржи и Србите да бидат геноциден народ

пред 1 месец
Македонија

Maкедонија ќе гласа за прием на Косово во Советот на Европа?

пред 1 месец
Регион

Како ќе гласа Македонија за прием на Косово во Советот на Европа?

пред 2 мес.
Регион

Бакојани им заби нож на Србите: Поранешната министерка се залага Косово да влезе во Советот на Европа

пред 2 мес.
Регион

Никогаш не се вратија на своите огништа: Две децении од погронот на Србите на Косово (ФОТО)

пред 2 мес.
Регион

Германски амбасадор им се заканил на Србите: Ако не го дадете Косово ќе останете без Санџак, а потоа и без Војводина

пред 4 мес.
Регион

ЈНА го блокирала сигналот на ТВ Тирана за Албанците на Косово да не гледаат

пред 4 мес.
Регион

EУ преку Охрид сака на мала врата да го внесе Косово во ОН

пред 6 мес.
Регион

Косовскиот полицаец кој рани српско дете ќе се брани од слобода

пред 7 мес.
Регион

Убиен од блиску: Фотографии од убиениот Србин на Косово

пред 8 мес.
Македонија

Македонија е безбедна, смирува Владата по случувањата во Косово

пред 8 мес.
Регион

Македонските власти го осудија убиството на косовскиот полицаец

пред 8 мес.
Македонија

Единицата на АРМ „Леопради“ принудена да се поклони пред споменикот на УЧК на Косово (ФОТО)

пред 12 мес.
Регион

Запалено српско знаме на Косово

пред 1 година