Изминаа девет месеци од загинувањето на фолк пејачот Шабан Шаулиќ. Сопругата Гордана се уште не може да преболи. Таа редовно објавува фотографии на Инстаграм на кои се гледа колква поддршка му била.

На една од нив Шабан ја мести кравата пред огледало, а Гордана му го подава сакото.

Десната рака на „кралот“-стои на коментарот.