Цеца Ражнатовиќ иако долги години е вдовица не заборава на својот сопруг. Па така, на социјалните мрежи реши да сподели фотографија која долго време ја чувала во семејниот албум.

На фотографијата, неколку мецечниот Вељко му спие на раце на тато Жељко. Сликата собра многу позитивни коментари и реакции.