Цеца Ражнатовиќ не може да ја скрие радоста од новиот член на фамилијата а тоа е снаата Богдана.Досега таа ја даруваше со подароци кои чинат околу 100.000 евра, а до свадбата ќе следуваат уште дарови..

Најпрво и подари луксузен часовник, а пред неколку дена Цеца се пофал прстенот не го дала на својата ќерка Анастасија туку е наменета за идната со и дека на Богдана и дала и уникатен прстен.Колку ја сака снаата говори и тоа што не го дала на ќерката Анастасија туку на идната сопруга на синот Вељко.