Пејачот Дарко Лазиќ веќе неколку дена не е во болница и се рехабилитира во бања. Тој се чуствува се подобро и вели дека ја научил животната лекција и оти сега го живее вториот живот.

-Памер во глава следниот пат. Благодарен сум прво на мајката па потоа и на сите други.Човек се опаметува кога ќе доживее вакво нешто. Одам на подобро и наскоро ќе застанам на нозе-вели Лазиќ.