Оние што сега имаат над 30 години сигурно израснале со филмот „Сам Дома“ со Меколи Калкин, детето што родителите за Божик по грешка го оставија сам.

Неговата мајка во филмот ја глумеше Кетрин Охара со која Калкин е близок и денеска и која ја нарекува мајка.

Погледнете како изгледа Кетрин после 28 години од премиерата на филмот.