Пејачката Јелена Карлеуша  ја крена публиката на нозе во елитен хотел. Она што тогаш привлече најголемо внимание е нејзината облека од која мажите не можеа да го тргнат погледот.

Имено, таа беше во проѕирен, едноделен костим со сребрени светки, кој откриваше црна долна облека, ја остави публиката без здив.