„Hoverbike-Scorpion 3“, кој спојува стандарден мотор со двонасочна технологија, за да им овозможи на возачите да маневрираат во воздухот како да возите велосипед е нов хит во светот.

Носи терет до  104 килограми и брзина до 43 милји на час и достигнува надморска височина од 33 стапки.

Овој електричен велосипед има опсег од 13 милји, меѓу 20 и 40 минути летање со едно полнење, во зависност од типот на батеријата.