Српската фолк пејачка Дара Бубамара може да се пофали со најбујните гради на естрадата. По градите на рада воздивнуваат многу мажи.Но една слика која датира од пред 15 години покажува дека градите на Дара не дар на мајката природа туку дело на платичен хирург.

Таа на фотографиите е рамна како даска и дека богатото деколте дошло подоцна.Погледнете, разликата е очигледна.