Српската пејачка Дара Бубамара има ново момче.Тони е навистина „крцкалче“ и има само 23 години. Тој е бизнисмен и се фали со луксузнииот живот и со посетата на монденски места.

Дара сака млади момчиња и сите што биле во врска со неа велат дека ги привлекла со бујните гради кои се нејзин заштитен знак.